Koop gin, wijn & chocola en steun Stichting Metakids!  

Ladies’ Circle Alblasserwaard verkoopt dit jaar weer mooie flessen wijn van Wijnhuis De Paap. Dit keer andere soorten én in een andere vorm. We verkopen naast een losse fles wijn, ook een doos wijn. En let op: een doos bestaat uit 6 flessen, je betaalt er slechts 5! (De doos wordt niet verpakt in geschenkverpakking. De fles wijn en de set wijn wel).

Tevens hebben we ook een heerlijke gin voor Kerst. Het gaat om de Celery gin, afkomstig van distilleerderij Rutte uit Dordrecht. Deze fles wordt feestelijk voor u verpakt en bevat recepten.

In ons assortiment zijn ook weer de prachtige Tosca chocoladeletters van Sjaak Wols (’t Kaasmes Alblasserdam) De letter S is te bestellen in jouw favoriete smaak; melk, wit of puur.

Vorig jaar mochten we met deze actie een opbrengst van 2.900 euro noteren voor Stichting NF. Dat bedrag willen we dit jaar graag weer overtreffen. Help je mee?

Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Dit vonden onze klanten van 2019 van onze actie!

Pieter (ETL BNA): Afgelopen jaar hebben wij (ETL-BNA) de flessen bubbels besteld, als relatiegeschenk voor cliënten. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij ervoor gekozen om een relatiegeschenk te kiezen waarmee wij ook een goed doel steunen, Stichting Neurofibromatose. Goed initiatief van Ladies’ Circle 35 Alblasserwaard. De flessen konden we moeiteloos bestellen, werden snel geleverd, en waren feestelijk verpakt. En niet onbelangrijk, de inhoud van de fles was ook van goede kwaliteit. De flessen werden zeer gewaardeerd door onze relaties.

Joël (Complexys): Vorig jaar heb ik mijn medewerkers en een aantal relaties erg blij kunnen maken met de chocoladeletters aangeschaft via de Ladies’ Circle. De wijnpakketen heb ik aan een aantal relaties mogen geven en uiteraard heb ik voor mezelf ook een wijnpakket gekocht. De kwaliteit van beide producten is erg goed en de levering verliep soepel.

Ik had mooie relatiegeschenken voor een goede prijs en daarmee kon ik met mijn bedrijf ook nog een steentje bijdragen voor het goede doel. Dat noem ik een win-win situatie.

Yolanda: Vorig jaar heb ik wijn afgenomen bij de Ladies. Ze hadden een mooi feestelijk ingepakte fles met rode wijn, maar ik gaf aan liever een doos rode wijn te willen. Dan kon ik de flessen zelf toevoegen bij mijn andere geschenken. Wat fijn om te merken, dat ze meteen keken naar de mogelijkheid en mij hierin hebben kunnen voorzien. Ik ben dan ook benieuwd met welke wijn ze dit jaar zullen komen.  

Onze sponsors

Onze actie wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors.

De opbrengst gaat naar Stichting Metakids

Metabole ziekten, ook wel stofwisselingsziekten genoemd, zijn één van de grootste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Bij deze kinderen gaat er vanaf de geboorte iets mis in de ‘chemische fabriek’ van hun lichaam. Voedingsstoffen worden niet goed opgenomen of niet goed afgebroken. Zonder behandeling wordt het kind ziek en in plaats van dat het gezond opgroeit, begint een proces van onomkeerbare lichamelijke en verstandelijke aftakeling. Veel kinderen halen hun eerste verjaardag niet eens.

Stichting Metakids is gekozen als het landelijke goede doel, het nationaal serviceproject, voor de jaren 2020 – 2022. Veel Circles in Nederland proberen gedurende 2 jaar zoveel mogelijk geld op te halen, middels zelfgeorganiseerde acties. Meer weten? Kijk op de website van de Nationale Service Raad.

Op de Algemene Ledenvergadering is Stichting Metakids gekozen als het landelijke goede doel voor de jaren 2020-2022.