Shop lokaal voor Stichting Metakids

Ook dit jaar verkoopt Ladies’ Circle weer mooie producten, waarvan de opbrengst, net als vorig jaar naar Stichting Metakids (www.metakids.nl) gaat.

Smaakvolle flessen wijn van Wijnhuis De Paap. Dit keer andere soorten én in een andere vorm. We verkopen naast een losse fles wijn en een set van twee flessen, ook een doos wijn. En let op: een doos bestaat uit 6 flessen, maar je betaalt er slechts 5. De doos wordt niet verpakt in geschenkverpakking; de losse fles en de set van twee wel.

Ook hebben we een heerlijke Olivia Limoncello: een van oorsprong Italiaanse likeur. Vanaf de eerste slok zul je direct begrijpen dat Olivia Limoncello geen introductie nodig heeft. Deze Limoncello is ontstaan aan de keukentafel in Hardinxveld-Giessendam met een liefde voor Italië en dat proef je.

Daarnaast hebben wij weer de prachtige Tosca chocoladeletters van Sjaak Wols (‘t Kaasmes Alblasserdam) in ons assortiment. De letter S is te bestellen in jouw favoriete smaak: melk, wit of puur.

Nieuw dit jaar is de appel Saptap, met 100% puur appelsap en geperst van de appels van Fruitbedrijf van der Ham uit Noordeloos. Leuk voor bij een feestje, buffet of in het gezin.

Kun je niet kiezen? Geen probleem! Nu is er ook het LC35 Borrelpakket met bijna alle producten erin en voor een aantrekkelijke prijs. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Neem snel een kijkje in onze webshop, want met je aankopen steun je niet alleen de lokale winkels maar ook Stichting Metakids!

Onze sponsors

Onze actie wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors.

De opbrengst gaat naar Stichting Metakids

Metabole ziekten, ook wel stofwisselingsziekten genoemd, zijn één van de grootste doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Bij deze kinderen gaat er vanaf de geboorte iets mis in de ‘chemische fabriek’ van hun lichaam. Voedingsstoffen worden niet goed opgenomen of niet goed afgebroken. Zonder behandeling wordt het kind ziek en in plaats van dat het gezond opgroeit, begint een proces van onomkeerbare lichamelijke en verstandelijke aftakeling. Veel kinderen halen hun eerste verjaardag niet eens.

Stichting Metakids is gekozen als het landelijke goede doel, het nationaal serviceproject, voor de jaren 2020 – 2022. Veel Circles in Nederland proberen gedurende 2 jaar zoveel mogelijk geld op te halen, middels zelfgeorganiseerde acties. Meer weten? Kijk op de website van de Nationale Service Raad.

Op de Algemene Ledenvergadering is Stichting Metakids gekozen als het landelijke goede doel voor de jaren 2020-2022.