Beer, Bubbles en Bingo 2020 voor de Voedselbank

Na het grote succes van vorig jaar organiseert Ladies’ Circle Alblasserwaard voor de tweede keer Beer, Bubbles & Bingo op vrijdag 27 maart 2020. Onze presentator Rens gaat de bingo weer voor ons presenteren, hij zal voor een spetterende avond zorgen!

Dankzij onze sponsors zijn er dit keer ook weer prachtige prijzen te winnen. Op onze facebookpagina zullen we regelmatig updates geven over Beer, Bubbles & Bingo en ook laten we zien welke mooie prijzen je kunt winnen. Like hier onze facebookpagina: Facebook LC35 Alblasserwaard

Zorg dat je erbij bent en bestel snel je kaarten via onze webshop!

Informatie

Wanneer: vrijdag 27 maart 2020

Waar: Cultureel Centrum Landvast, Haven 4, 2951 GC Alblasserdam

Hoe laat: inloop 19.30 uur, start 20.30 uur

Reguliere kaarten: €30,- per persoon. Inclusief bingokaarten en welkomstdrankje.

VIP kaarten: €40,- per persoon. Inclusief bingokaarten, welkomstdrankje, borrelplank en 2 consumpties.

Extra set bingokaarten: €5,- per set

Voedselbanken Alblasserdam & Papendrecht

De opbrengst van Beer, Bubbles & Bingo wordt dit jaar geschonken aan de Voedselbanken van Alblasserdam en Papendrecht. Bij de voedselbanken is er een sterke behoefte aan vers fruit. Hier zetten wij ons graag voor in, zodat ook mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank de mogelijkheid hebben om gezond te kunnen eten.

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om hun klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken zij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen zij er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast.

Sponsoren

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

Foto’s voorgaande jaren