Beer, Bubbles en Bingo 2020 voor de Voedselbank

— Belangrijke informatie Beer, Bubbles & Bingo —

Ook wij van Ladies’ Circle Alblasserwaard hebben de berichtgeving rondom het Coronavirus nauw gevolgd. De nieuwe maatregel vanuit de overheid is om evenementen waarbij meer dan 100 personen aanwezig zijn af te lassen. Daarom voelen wij ons helaas genoodzaakt om Beer, Bubbles & Bingo op 27 maart niet door te laten gaan en deze uit te stellen tot een nader te bepalen datum.

Een beslissing die wij zeer betreuren omdat de voedselbanken en hun cliënten nu langer moeten wachten op de door hen zo gewenste donatie. We gaan met elkaar in overleg om tot een nieuwe datum te komen en zullen de deelnemers van de bingo via de e-mail verder informeren over de door hen gekochte kaarten.

Met vriendelijke groet,

Stichting Ladies’ Circle Alblasserwaard

Informatie

Wanneer: een nieuwe datum volgt spoedig

Waar: Cultureel Centrum Landvast, Haven 4, 2951 GC Alblasserdam

Hoe laat: inloop 19.30 uur, start 20.30 uur

Reguliere kaarten: €30,- per persoon. Inclusief bingokaarten en welkomstdrankje.

VIP kaarten: €40,- per persoon. Inclusief bingokaarten, welkomstdrankje, borrelplank en 2 consumpties.

Extra set bingokaarten: €5,- per set

Voedselbanken Alblasserdam & Papendrecht

De opbrengst van Beer, Bubbles & Bingo wordt dit jaar geschonken aan de Voedselbanken van Alblasserdam en Papendrecht. Bij de voedselbanken is er een sterke behoefte aan vers fruit. Hier zetten wij ons graag voor in, zodat ook mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank de mogelijkheid hebben om gezond te kunnen eten.

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om hun klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken zij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen zij er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast.

Sponsors

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:

Foto’s voorgaande jaren